Album- anmeldelser

At "ramme bunden" er, for de fleste i hvert fald, et velkendt udtryk. Hvad der ligger i udtrykket, det er til gengæld meget individuelt. I Mikkels tilfælde handler det om en angst, som han transformerer igennem musikken. Ud af denne, har han skabt albummet Until We Rise Up.

Ud af kaos skabes altid noget nyt, ifølge nogle noget bedre. At kalde de sidste 4 år for kaotiske, når det kommer til Withering Surface, er ganske korrekt. Foruden den velkendte epidemi, så er et nyt medlem kommet til. Der skulle altså findes en ny harmoni, midt i dette kaos.

At følge op på tidligere succes kan være svært. Ikke mindst fordi lytteren har dannet sig en mening, der nemt kan blive skuffet. Med sit fjerde album på gaden, stræber JD Miller imod nye mål, og samtidigt beviser deres nye bassist sit værd.

Thomas Ring, kendt som 'Manden med hatten' og vinder af X Factor 2010, er tilbage efter en længere pause fra musikscenen med sit nye album "Inamoratas". Albummet, som udkom den 3. maj både digitalt og på vinyl, er en velkommen tilbage til en kunstner, der har formået at fastholde sin oprigtighed og musikalitet i en musikverden der er fyldt med...

Forsling&Hauch har skabt et elektronisk mesterværk med deres seneste album, der bærer titlen "Idiolekt". Den dansk/svenske duo, bestående af Mika Forsling og Frederik Juul Hauch, har med dette album skabt et musikalsk univers, der fusionerer tværkulturelle elementer med drømmende lydlandskaber og tranceagtige vibrationer.

JUNCKER's seneste udgivelse, "Nattergalen Mixes - Outtakes, Remixes Og Nogle Nye Sange," byder lytteren velkommen til en musikalsk oplevelse, der både omfavner og udfordrer. Den elektroniske tilgang, som JUNCKER har valgt denne gang, viser en kunstner, der tør udforske nye horisonter uden at miste sin essens.

Junkyard Drive, det danske rockband kendt for deres højoktane energi og skarpe melodier, træder endnu engang frem på scenen med deres seneste udgivelse, "Look At Me Now". Dette fjerde album er ikke blot et nyt kapitel i bandets musikalske rejse, det er et bevis på deres evne til at forny sig selv og udforske nye musikalske horisonter.

"Thorzager," komponisten fra Ringsted, har med sit seneste album "Elegant Machinery" formået at skabe en lydoplevelse, der ikke blot er en musikalsk rejse, men også en indgang til en ny æra inden for lydteknologi og kunstig intelligens.