Koncertanmeldelser

ZZ Top var et lyspunkt på en grå og kedelig mandag, hvor Jesper Binzer m. band startede med at sætte scenen for en aften med klassisk rock fra øverste hylde.

Den 26. juni blev Royal Arena fyldt med hårde riff og kraftfulde vokaler, da Judas Priest indtog scenen. Før de legendariske britiske heavy metal-ikoner gik på, varmede det australske band Wolfmother publikum godt op. Denne energifyldte trio leverede en imponerende præstation, hvor både trommeslager Myles Heskett og bassisten Chris Ross formåede at...

I hjertet af Klintebjerg musikfestival, hvor glæden stråler gennem det unge publikum med særlige læringsforudsætninger, stod Keinstein som en banebrydende kraft tirsdag aften. Åbningen af ​​festivalen var ikke bare en begivenhed, det var en begivenhed for livet for de unge tilskuere, der blev hensat til en verden af lykke og musikalsk magi.

Mandag d. 25. marts blev Amager Bio forvandlet til et tempel for ægte bluesmusik med den amerikanske kunstner Keb´ Mo´. Med sin dybt personlige og følelsesladede tilgang til genren leverede Keb´ Mo´ en performance, der både rørte og imponerede publikum.

Den sidste aften på Rådhuskroen i Esbjerg blev en aften fyldt med følelser, minder og fællesskab. Gæsterne fyldte lokalet med en blanding af nostalgi og håb for fremtiden, og stemningen var elektrisk, men også tung af den forestående afsked.