Single- anmeldelser

Kærligheden er et velkendt tema indenfor musikkens verden. Måske i særdeleshed indenfor popmusikken. En følge heraf er den overflod af fortællinger og fortolkninger, der er kreeret af musikkens kunstnere. Af den grund, er det ikke nogen nem opgave, Siri har påtaget sig.

Vi har mødt Den Syvende Søn flere gange, i løbet af de sidste ugers tid. Det går godt er sidste single udspil, forud for deres næste album. Den er forskellig, men alligevel velkendt.

Hvis man kigger på musikscenen, så er der ingen tvivl om, at der er et skifte i gang. For mange vil der være tale om en genkendelsens glæde, da vi ser flere kendte stilarter melde deres genkomst og fornyelse. At møde Mansfield igen, i forbindelse med deres nye single Dreams of desire, falder med al tydelighed ind under genkendelsens glæde....

Never - AKACIA

2024-04-05

I hele menneskehedens historie, har vi stræbet efter succes, at lykkes. Men hvad gør vi, når alle andre opnår succes uden indsats, og vi selv kæmper med næb og klør? At italesætte dén menneskelige omstændighed, er ikke nogen let tilgængelig opgave. Ikke desto mindre har det unge band AKACIA gjort det, med deres nyeste single nummer, "Never".

Joakim Lykkes seneste single, "Highway 15", er ikke blot en sang, men et kraftfuldt budskab pakket ind i musik. Med en enkel og ligefrem tilgang formår Lykke at berøre lytterne og efterlade en dyb følelsesmæssig resonans.

At Belli familien er kendt indenfor musikken, det kan der vist ikke herske megen tvivl om. Med et næsten humoristisk blik, kan man derfor lytte til Den Syvende Søn's nye single – Kom nu.

Danmark har længe været hjemsted for imponerende musikalske talenter, og SOGARD er ingen undtagelse. Med deres seneste singleudspil, "The Sinner", viser de en stærk forankring i den klassiske 70'er rocklyd, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne lyttere.

Peppermint B's nyeste single, "Raised by Sitcoms," er en nostalgisk rejse tilbage til lyden og følelsen af 80'ernes rockmusik. Den klare inspiration fra legender som Tom Petty er tydelig, men det er den unikke atmosfære af sitcom-æraens æstetik, der virkelig skiller sig ud.