Single- anmeldelser

At blande genrer kan fra tid til anden skabe noget harmonisk. Pipaluk udgiver singlen A Womans Heart, der trækker tråde fra hhv. rock, pop og elektronisk musik. Men mest af alt stikker noget ganske særligt ud.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado har gjort det igen med deres nye single "Already Gone". Den anerkendte danske blues-musiker Thorbjørn Risager har sammen med hans band - The Black Tornado leveret en dybtfølt og intens oplevelse, der cementerer deres position som en af de førende kunstnere i genren. Singlen er en del af deres kommende album, og...

Den romerske poet og filosof Lukrets sagde engang, at "intet kommer af intet". Det gælder også den inspirationskilde, som enhver kunster nødvendigvis må have. Med den nye single Oxygen blotter Siri Neel en del af hendes.

I et utal af forskellige skildringer, er døden behandlet. Med den nye single Uden Dig sætter Cilie fokus på et personligt tab, men også en almen visdom, der affødes af dette tab.

At beskrive en sang, som en dikotomi – et modsætningsforhold - er måske lidt uden for normalen. Ikke desto mindre er det netop sådan, Godtfolket har kreeret deres nyeste sommerhit. Men giver det overhovedet mening, at tale om både dikotomi og sommerhit ?

MIKKEL - OCD

2024-05-17

At leve i et kærlighedsforhold, er at have uendeligheden om Os som mål. Afbrydes forholdet, vil blikket vende og uendeligheden fyldes af tomhed i stedet. Mikkel italesætter den uendelige tomhed, som et brud uvægerligt kan resultere i.

Alle former for kunst har det til fælles, at de fortæller en historie. Til tider er det opdigtede historier, der kan have en mere eller mindre sandfærdig klang. Andre gange er de baseret på erfaring.

Alle kunstnere gennemgår forskellige perioder, hvor hver periode, har sine særlige karakteristika. Igennem denne proces, kan man ligeledes følge kunstnerens personlighed udvikle sig – den vokser, fra det spæde frø til fuld flora.

Kærligheden er et velkendt tema indenfor musikkens verden. Måske i særdeleshed indenfor popmusikken. En følge heraf er den overflod af fortællinger og fortolkninger, der er kreeret af musikkens kunstnere. Af den grund, er det ikke nogen nem opgave, Siri har påtaget sig.