En imponerende tredje plade - Anmeldelse af The Teskey Brothers "The Winding Way"

2023-06-16


Album: The Winding Way

Kunstner: The Teskey Brothers

Udgivåelsesår: 2023

Det australske blues/rockband Teskey Brothers har oplevet en stigende popularitet det seneste årti, og har skabt en karakteristisk lyd, der minder om lyde fra fortiden, samtidig med at den stadig føles forankret i dagens musikscene. Josh Teskeys særlige vokal er et konstant højdepunkt. 

Af Martin Madsen

De er nu "vend tilbage" med deres tredje album 'The Winding Way' - endnu et vellykket album, der blander elementer af soul, blues og rock med imponerende effekt.

"I'm Leaving" åbner på overbevisende vis med Teskeys vokal i centrum og kombinerer horn og imponerende bluesguitar. "Oceans Of Emotions" – min personlige favorit på pladen - bygger op til en episk afslutning, en mere livlig sang, der helt sikkert vil være en favorit ved koncerterne.

Der er en smittende energi på hele albummet, og det virker tydeligt som om, at brødrene har lagt deres hjerte og sjæl i albummet med Teskeys vokal, der svæver og virkelig minder om soul- og blueskunstnere fra fortiden, men stadig lyder aktuel.

"Remember The Time" og "Oceans Of Emotions" er absolut perler, der indkapsler alt det, der gør Teskey Brothers til en succes.

Der er en imponerende balance og dybde i lyden hele vejen igennem, og "Take My Heart" er en langsom, sjælfuld ballade med baggrundssnore, der fungerer godt sammen med de mere livlige øjeblikke.

Også en rørende coverversion af The Zombies' "This Will Be Our Year", huser på albummet, og det er langt fra en ligegyldig udgave af 60'ernes klassiker, de sætter deres eget præg på den, hvilket gør den langt forskellig fra originalen og en værdig og sjov fortolkning.

"The Winding Way" er et imponerende tredje album fra en gruppe, der oplever stadig stigende popularitet. De tager velkendte lyde og sætter deres eget præg på dem, og selvfølgelig er Josh Teskeys fortryllende vokal også en afgørende faktor.

Dette er ti sange af høj kvalitet, der formår at syntetisere alt det, der fungerer ved gruppen. Med musikalsk kvalitet som denne er de helt sikkert et band, der er værd at opleve live.