Signe Svendsen - Hvem vil ikke elskes igen?

2023-12-06

Onsdag den 6. december spillede Signe Svendsen, Palle Hjort, Lars Skærbæk og kvartetten Who Killed Bambi i DR-Byens smukke studie 2. 

Af Kasper Neubert

Man skal lede længe efter en koncert af den kaliber. Der var både "nyt, gammelt, lånt og blåt" den aften. Lyden var krystalklar og numrene var velarangeret, således at alle fik plads. 

Signe stod alene på scenen, Palle spillede sig ind i alles hjerter med en energisk pianosolo, Lars´  guitarsolo var fyldt med nerve og dynamik og han overbevidste alle publikummer. Sidst men ikke mindst, så var kvartetten den lim som bandt hele herligheden simpelthen så smukt sammen! 

Super elegante stod de foran, det af Jonah Blacksmith udlånte, guldfarvede bagtæppe og spillede nyt og gammelt og numret "Det forlyder" var i højeste grad blåt. 

Publikum jublede og klappede, så Signe Svendsen næsten ikke vidste hvad hun skulle gøre af sig selv. Der var stående bifald hele to gange. Hvis man som anmelder absolut skal sige noget skidt også, så må det være, at de spillede ti numre for lidt. Det var en smuk aften i dejligt selskab.