Sicking High Rock Festival 2024

2024-06-22

Sicking High Rock Festival, der ligger ikke langt fra den franske grænse, bød på en dag med fantastisk vejr og fuld smadder, hvilket satte scenen for en mindeværdig heavy rock festival. Blandt nogle af de optrædende bands var Night Laser, Front Row Warriors, italienske Hell In The Club og danske Black Oak County.

Af Kasper Neergaard. 

Festivalens gæster blev straks revet med, da Front Row Warriors åbnede showet med deres Deep Purple-inspirerede rock. De satte gang i publikum med en energi, der var svær at modstå, og banede vejen for en aften fyldt med kraftfuld musik. Derefter tog Hamborg-bandet Night Laser scenen og imponerede med deres udtryksfulde scene show, som holdt stemningen høj.

Men det store højdepunkt kom fra det danske band Black Oak County, som havde rejst mere end 800 km for at være med. De leverede et show, der fejede de tyske værter af banen og satte ild til deres merchandise telt. Åbningsnummeret "Watch Your Back" fra deres andet album Theatre Of Mind satte tonen for deres optræden, og fra det øjeblik var publikum, i perfekt synk.

Koncerten nåede sit klimaks, da Black Oak County lukkede med nummeret "The Bogeyman," hvilket udløste en bølge af begejstring med tilråb som "DENMARK, DENMARK, DENMARK" fra publikum. Bandet leverede en stærk rockoplevelse fyldt med attitude og rå lyd, hvilket cementerede deres status som aftenens vindere. Det var virkelig fedt!

Selvom Hell In The Club, det italienske hovednavn, også leverede et solidt rockshow og gav publikum noget for pengene, var det uden tvivl Danmark og Black Oak County, der løb med sejren denne aften. Sikke en fest!