Nyt album fra Kickin Valentina - Anmeldelse af deres fjerde album "Star Spangled Fist Fight".

2024-04-19

Album: Star Spangled Fist Fight

Kunstner: Kickin Valentina

Udgivelsesår: 2024

I den tumulte verden af rock'n'roll træder Kickin Valentina endnu engang ind i arenaen og leverer en overmandende oplevelse med deres fjerde album, "Star Spangled Fist Fight". Dette album er en erklæring om røvsparkende, energifyldt rock, der rammer dig som et slag i ansigtet og efterlader dig tørstig efter mere. 

Af Lars Madsen

Albummets produktion, styret af den erfarne Andy Reilly, tager bandets lyd til nye højder. Fra første nummer til det sidste er "Star Spangled Fist Fight" et ubarmhjertigt bombardement af høj, rå rock, der helt sikkert vil resonere med fans af klassiske kunstnere som Guns N' Roses og AC/DC.


Kickin Valentina spilder ingen tid og kaster sig ud i 10 numre, der er en perfekt blanding af fængende vokal, bumstærke riffs og en rytme, der er så sexet, at det næsten er skandaløst.

Tro mod deres rødder bevarer Kickin Valentina den Rock'n'roll-attitude, der har defineret deres lyd siden deres dannelse i 2013. "Star Spangled Fist Fight" tager denne attitude op på et niveau og tilbyder en højere og frækkere oplevelse både for gamle fans og dem, der opdager bandet for første gang.

Albummets titel, "Star Spangled Fist Fight", fanger passende den kamplystne ånd, der er indlejret i bandets musik. Bandet udviser en tæt kemi, der omsættes til en kraftfuld og sammenhængende musikalsk oplevelse.

Med dette album bekræfter Kickin Valentina deres status som fakler for "No-bullshit" rock'n'roll, og udgivelsesdatoen kan ikke komme hurtigt nok. Forbered dig på en musikalsk nævekamp, som du ikke vil glemme foreløbigt.