Ny single fra Den Syvende Søn - Kom Nu.

2024-03-22

At Belli familien er kendt indenfor musikken, det kan der vist ikke herske megen tvivl om. Med et næsten humoristisk blik, kan man derfor lytte til Den Syvende Søn's nye single – Kom nu.

Af Michael Ørbæk Rasmussen

Singlen giver lys til det stadie, der ligger efter det ungdommelige vanvid og voksenlivets ansvar. Der, hvor voksenlivet blomstrer endnu engang, fuglene flyver fra reden, og kærligheden bliver til to igen. Den Syvende Søn fortæller en historie, der vil opleves forskelligt afhængigt af lytterens alder. For voksne, vil man genkende oplevelsen af sofaen, der bliver større. De unge derimod, vil øjne en fremtid, der kan dulme ungdommens angst.

Om der ligger tråde tilbage til forsangerens far, det skal jeg lade stå i det uvisse. I hvert fald har Den Syvende Søn genoptaget en stil anno tressernes beat musik. Det kan måske virke vovet, men sammen med singlens fokus på den voksne kærlighed, så virker det. De leverer et solidt stykke musik, der samtidigt kan lade alle tro på en fremtid, hvor kærligheden stadig eksisterer. Måske vi skal genopfinde vores kærlighed, måske den gamle sofa er blevet for stor, men der skal ikke herske nogen tvivl om lysten til os to igen. Kom nu, lad det ikke slutte her.....