MIKKEL - OCD

2024-05-17

At leve i et kærlighedsforhold, er at have uendeligheden om Os som mål. Afbrydes forholdet, vil blikket vende og uendeligheden fyldes af tomhed i stedet. Mikkel italesætter den uendelige tomhed, som et brud uvægerligt kan resultere i.

Af Michael Ørbæk Rasmussen. 

Vi har altid behandlet brud, det forliste forhold, jagten på lykke. Det hvad enten vi taler litteratur, malerier, musik eller noget helt andet. I overensstemmelse med denne evige gentagelse af det samme spørgsmål, finder vi Mikkels nye single, hvor netop et brud har fundet sted. Under titlen OCD behandles bruddets personlige konsekvenser, der netop har uendeligheden i sig. De tvangsmæssige handlinger, der gentager sig om og om igen. Den fortabte sjæl, der er forlist i bruddets uendelige tomhed, og derfor søgen efter en ny mening med livet. Det hele kører i cirkler.

Mikkel har præsteret et pop nummer, som bringer tankerne hen på Timberlakes bløde numre. Om han bryder med den uendelighed, der har opslugt, det står hen i det uvisse. Nummeret OCD derimod, det tåler gerne er tryk på repeat.