Heartland Festival 2024 - Lørdag

2024-06-15

Heartland Festivalens lørdagsprogram bød på en skøn blanding af musikalske oplevelser, der spændte fra blød 80'er-inspireret pop til legendarisk performancekunst. 

Af Kasper Neergaard

På den lille Diorama scene, gemt i skoven, kunne festivalgæsterne nyde Mona Moroni, der leverede silkeblød 80'er inspireret popmusik. Hendes optræden skabte en intim og nostalgisk atmosfære, perfekt til en stille eftermiddag blandt trætoppene.

På Backroads scenen trådte Elias Rønnenfelt og hans lille folk-country trio frem og gjorde deres bedste for at løfte humøret hos de lidt regnvåde festivalgæster. Trods det grå vejr formåede de at skabe en hyggelig stemning med deres autentiske lyd og energiske optræden.

Senere på dagen tog Tina Dickow samme scene med storm i de tidlige aftentimer. Hendes optræden var en lektion i klasse og professionalisme, som man kun kan forvente fra en kunstner af hendes kaliber. Med hendes varme vokal og nærværende scenetilstedeværelse, blev publikum ført gennem et følelsesladet musikalsk landskab.

Aftenens højdepunkt på den store scene var uden tvivl den legendariske Grace Jones. På trods af sine 76 år beviste hun, at hun stadig har masser af stemme og energi tilbage. Hendes show var underholdende og fyldt med karisma, selvom hun ikke kunne skjule sin utilfredshed med det danske sommervejr og længtes efter varmen på Jamaica. Så gjorde hendes unikke stil og kraftfulde optræden dog et uudsletteligt indtryk på mange af de fremmødte festivalgæster.