Fanø Vesterland - Et epicenter for fabelagtig stemning, fed musik, god lyd og søde mennesker.

2023-09-01

Stødte festivalgængere ind i hinanden, stod de i kø for at sige "undskyld". God tone, hjælpsomhed og store smil allevegne.

Af Kasper Neubert

Arrangementet var godt arrangeret og udstyret med masser af personale, gode toiletfaciliteter, lækkert mad, kolde øl og vin mm.

Musikprogrammet var også femstjernet;

Rock- Mama (Sanne Salomonsen) var i topform og fangede os alle i rockens verden. Hun var flankeret af selveste Mika Vandborg og hans Electric Guitars-slæng. Skarpladte og præcise, som en P08-Luger, ramte de Bullseye!

Anders Agger havde talkshows og de mindre scener var konstant aktive. Jonah Blacksmith havde surpriseoptræden og gæsterne stormede til drømmescenen.

Vi kunne blive ved længe endnu, men holder her. En varm anbefaling herfra. Skynd jer til Fanø Vesterland 2024. Sikke et sted, sikken en fest. - Én ting er helt sikkert - vi kommer igen!

Annika Aakjær charmerede sig ind, med sin jyske lune, gode humor og nøje udvalgte numre. Der var både larm, stilhed, tårer og grin, da hun underholdte os på bedste vis.

Allan Olsen var selvsikker og sikker i det hele taget. Gode historier og som altid, velspillet musik. Publikum snakkede dog lidt rigeligt, og Allan måtte sige "Det er dejligt, at I hygger jer, men det er efterhånden blevet sådan, at det er forstyrerrende, hvis der sker noget på scenen. Det skal helst være omvendt!" Tilbage på sporet, fløj tiden afsted i godt selskab!

Søren Huss... Publikums reaktion talte for sig selv. De var ellevilde. Et stående bifald og alle følelser var i spil. Opmærksomheden fra hele pladsen var her rettet mod Store Scene.

Dizzy Mizz Lizzy var totalt overskudsrige og rock-lokomotivet tordnede derudad!