Fadøl, gashåndtag og masser af guitar – Anmeldelse af Electric guitars i Bramming.

2023-12-16

Kosmorama i Bramming var lørdag aften vært for et selskab med 2 af landets fedeste guitarekvilibrister. Søren & Mika fejrede deres 10-års jubilæum, der hvor det hele startede. 

Af Kasper Neergaard

Kosmorama i Bramming har altid været i stand til at skabe en fest. Alt imens de har givet mindre bands chancen for at optræde på et sted, hvor tillid, service og godt humør er i højsædet.

Et af de bands der for knap 10 år siden, fik chancen var netop Electric Guitars, hvilket ingen af parterne sidenhen har fortrudt. Og både band og værter, var yderst taknemmelige for den gensidige respekt for hinanden. Midtvejs under koncerten blev den afbrudt, og en kort tale samt kys, kram & gaver blev uddelt.

Herefter kom den lokale sanger Niels Beier på scenen, og sang Headless Chicken, som normalt ellers tilhører Jesper Binzer. Inden alt det her, havde publikum været udsat for et guitarshow de sent vil glemme.

Åbningsnummeret "Cut Loose" var måske en lidt sløv start, men den blev hurtigt erstattet af gashåndtag og fuldt smadder, og de to herrer så sig ikke tilbage herfra. Det hele kulminerede til sidst med nummeret "Swagman", hvor deres hvide dobbelt-neck guitars kom til syne, og lukkede og slukkede guitarfesten endegyldigt.

Altid en kæmpe fornøjelse at følge disse drenge, og ligesom Kosmorama, så har Soundscribe også været med fra starten.