En magisk aften i Kosmorama Bramming med SP JustFrost - Løssluppen og energifyldt.

2024-05-10

Den aften, hvor SP JustFrost indtog scenen på Kosmorama i Bramming, var en aften, der vil blive husket længe. Det var ikke blot endnu en koncert i rækken, men en begivenhed, der oste af energi, overskud og en dyb forbindelse mellem musikerne og deres publikum.

Af Kasper Neergaard

SP JustFrost, et band med mere end 25 års erfaring, har efterladt et markant aftryk på musikscenen med deres unikke sound og fængende numre. Som en dedikeret fan og anmelder har jeg haft privilegiet af at overvære deres optrædener adskillige gange, men denne gang var noget særligt.

Det var tydeligt, at bandet var i deres rette element denne aften. Fra det øjeblik de trådte på scenen, blev publikum indhyllet i en stemning af fest og glæde. Deres optræden var præget af en løssluppenhed og et overskud, som jeg sjældent har set dem udvise før. Det var som om, de befandt sig på et musikalsk højdepunkt, og de var fast besluttede på at dele denne oplevelse med publikum.

Numrene flød sammen med en ubesværet lethed, og musikken fyldte rummet med en magnetisk energi. Fra de velkendte hits til de mere eksperimenterende stykker formåede SP JustFrost at holde publikum i deres hule hånd gennem hele koncerten. Der er ingen tvivl om, at dette er et band, der mestrer kunsten at optræde live.

Det var også bemærkelsesværdigt, at denne koncert markerede afslutningen på deres seneste turné. Måske var det netop derfor, at de gav den ekstra gas denne aften. Deres glæde og entusiasme var smittende, og publikum kunne ikke undgå at blive revet med af stemningen.

Foto: Kasper Neubert

Som en trofast tilhænger af SP JustFrost var det en sand fornøjelse at være vidne til deres sidste optræden på denne turné. Deres evne til at levere en koncert fyldt med passion og intensitet efter så mange år på landevejen er intet mindre end imponerende. Jeg forlod Kosmorama i Bramming med en følelse af glæde og en dyb respekt for dette enestående band.

SP JustFrost har endnu engang bevist, hvorfor de er en af de mest ikoniske bands på den danske musikscene. Deres koncert på Kosmorama i Bramming vil uden tvivl være printet på nethinden i lang tid fremover.