Electric Guitars lukkede Danmark ned

2021-12-09

En sidste aften i selskab med Electric Guitars, inden det ganske danske land igen blev ramt af nedlukning. 


Af Kasper Neergaard

Året lakker mod enden. Et år der stadig har været båret af Corona, dog med mange flere lempelser og et musikliv der endelig er begyndt at spirer igen. Lige indtil nu! Torsdag d. 9. december. Heldigvis var vi en del der fik lov at nyde den sidste aften til stående koncert på Amager Bio med drengene fra Electric Guitars.

Her på Soundscribe har vi fulgt både Mika, Søren & deres fælles guitar-slæng i en del år. Og deres nye plade Freewheeler er vi her på redaktionen meget begejstrede over. Derfor glædede vi os meget til at kunne komme ud og opleve Electric Guitars på de danske landeveje igen.

Inden denne aften var det blevet til en koncert i Bramming, og en tur til Posten i Odense var også på programmet. Men heldigvis fik vi koncerten i Amager Bio med, og hvilken fest det var! Et veloplagt publikum var klar på at blive blæst igennem af de to Guitar-ekvilibrister, der endnu en gang fik leveret en aften med færdighed og fuldendt balance.

Som beskrevet i en tidligere anmeldelse, så var der igen denne aften fuld smæk på! Og der blev leveret et rock-show der sad lige i skabet. Vi har svært ved at finde noget negativ omkring de her drenge. Kender man dem ikke, så er den kommende nedlukning en oplagt mulighed for at få hørt deres albums. Samtidig kan man på Soundscribe.dk læse anmeldelsen af deres seneste album "Freewheeler".

Et Fedt band både live og på plade!