”Bring Back My Man” – Ny single fra Dicte.

2024-01-05

Ikke siden 2021 har Dicte været album aktuel, men nu er hun tilbage med et kommende 9 studiealbum. "Bring Back My Man" er andet skud på stammen fra hendes album, der udkommer d. 24. maj.

Af Kasper Neergaard.

Lyden af Bond – James Bond, er det første indtryk man får, når Dictes nye single "Bring Back My Man" sætter i gang. Sangen i sig selv er ret umiddelbar, men den besidder alligevel den helt rette coolness, der giver sangen den rette nerve.

Det må være sangens rå staccato udtryk, der giver power. Det er i hvert fald en sang der vil ud over stepperne på en sejlende organisk måde. Lækkert!

Selve teksten indkapsler på mange måder livet og det at være født med en sjæl, følelser og fornuft. Livet er ikke altid lige ud af landevejen, og fornuften bliver ofte fristet af det forbudte/usunde. Det kan være svært at styre, og "Bring Back My Man" beskriver denne proces livet, på fineste vis. Et godt udspil fra Dicte, der lover godt for hendes kommende album. Et album der kommer til verden i samarbejde med produceren Kasper Rasmussen, der før har produceret for bl.a. Folkeklubben, Annika Aakjær & Aura. Vi er spændte og glæder os til det nye album.